LAG midler

LAG SØM / 2018


Faaborg Cykeludlejning Indstilling: 55.000 kr.


Faaborg Cykeludlejning blev etableret i 2014. Virksomheden udlejer cykler til turister, til skoler og fx i forbindelse med firmaudflugter. Turister kan være personer, der blot lejer for en enkelt dag, parkerer ved virksomheden (lige uden for Faaborg) og cykler ud herfra.

En anden målgruppe lejer i flere dage og her leverer virksomheden cyklerne og tilbyder tillige bagagetransport fra sted til sted.

Virksomheden  samarbejder med lokale aktører, der sælger cykelrejser på Sydfyn. De oplever stigende efterspørgsel på el-cykler både fra kunder og samarbejdspartner.


Virksomheden får midler til 6 nye elcykler samt optimering af værksted. Projektet anbefales stærkt af turismeaktører, der understreger, at det falder helt i tråd med deres oplevelser.

Ruby rejser oplyser fx, at de har måtte afvise reservationer, da der ikke har været elcykler til rådighed.

Naturturisme peger på cykelturisme som bæredygtig og som en af fremtidens ferieformer og understreger, at undersøgelser viser, at flere efterspørger den ekstra komfort en elcykel giver. Projektet understøtter Destinations Fyn arbejde med det store cykelturismeprojekt Bike Island 2020.


Kontakt: Bjarne Sindet Daugaard, tlf.: 2613 0660Links:


LAG SØM http://www.lag-soem.dk/


Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling i Landdistrikterne (ELFUL)

https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da 

Faaborg Cykeludlejning

Bjarne Sindet Daugaard

Svendborgvej 270

5600 Faaborg


tlf +45 25130660


 bjarne@faaborgcykeludlejning.dk

 

 kontakt Bjarne her      


Åbent alle dage 8.00 til 20.00

Betaling :

Kontant eller

med mobile pay